Kurdistan ve Gelecegimiz

Her salak tam ikna olmustur ve her tam ikna olmus da salaktir - Baltasar Gracian

19 August, 2006

Kurd mu Kurdistan mi?

Bu basligi ilk okudugunuzda eminim akliniza herhangi bir karsitlik gelmiyor. Bu sefer sizi yaniltmak ve bir devlet adami yaklasimiyla dusundurtmek istiyorum.

Kafanizda bir tarti yaratip bir kefeye Kurd diger kefeye Kurdistan koymanizi ve sonrasinda bu ikisini tartmanizi istiyorum. Hangisi agir basiyor diye de sormuyorum.

Siz cevap verin: Hangisi agir basmali ve neden: Kurd mu, Kurdistan mi?

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ZAZASITANDAN KOMSU KÜRTD HALKINA SELAMLAR

YASASIN ÖZGÜR ZAZAISTAN
YASASIN ÖZGÜR KÜRDISTAN
YASASIN DÜNYA HALKLARININ KARDESLIGI
KAHROLSUN FASIZM VE KÖPEKLERI

8:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

kurmancistan ne zamandir kurdistanin tek sahibi oldu?zazaistan deyip kurdlugu kurmanclara terkeden zazani aklina gulerim.hemde kicimla.

1:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kanını siktiğimin maşaları sizi

2:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

dimilli konusan kirmancki Kürd kardesim, (tcnin istedigi ve sizin de yaydiginiz gibi zaza adini kullanmiorum) ya gercekten ayri gayrimiz olsa sana da selam olsun ey yoldas diyecem de, niye bu sevda basladi zazaistan diye, zazalar Kürdistanda üvey evlatmiydi ki sizde arayisa girdiniz? Yilmaz Guney, Seyh Said Seyid Riza niceleri zaten Kürd milleti zaza evladlariyla özgürlüge daha fazla asilmisken madem zazacilik yapiosan bu insanlarin emanetine bile ayip degil mi? yapmayin etmeyin zaza kurmanci yezidi alevi sunni farketmez Kürdistan cografyasindaki etnik halka Kürd denir, her biji gela kurd..

10:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kürd Türk Kardeştir.Ben bir kürd olarak yaptınız bu saçmalığı şiddetle kınıyorum.Tek devletimiz var oda Türkiye.Tcde sadace kürd bölgesi var.Geleceğimiz çok parlak yeterki çalışın öğrenin öğretin Dostluğu ve kardeşliği!

6:08 PM  

Post a Comment

<< Home